Snacks
Start aftenen med et par delikate snack-serveringer; Gillardeau østers med dild, peberrod & kærnemælk og dertil Crustade med lakserillette, kapers & Arla Unika krondild.
Vegetar: Crustade med Løgkompot og Comtécreme og dertil Shiso-blad med Artiskokcreme og Oliventapenade
Champagne Andre Jacquart, Vertus experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, France, NV
1. Servering
Bagt torsk med jomfruhummersauce, ørredrogn & gul bede.
Vegetar: Zucchini-terrine med brunet smør og estragon samt Ponzu-sauce
Nuiton Beaunoy, Hautes Côtes de Nuits, Chardonnay, Bourgogne, 2022
2. Servering
Tatar med hengemt ramsløg, syltet tomatillo & svær.
Vegetar: Ristet fennikel med Yuzu-vinaigrette, bagte grønne oliven og Macadamianødder
Ken Wright Cellars, Yamhill, Pinot Noir, Oregon, 2021
Hovedret
Mørbrad med kartoffelpuré, sauce Bordelaise & hjertesalat.
Vegetar: Kejserhat med Morkelsauce, Kartoffelpuré og Grillet hjertesalat
Harvey & Harriet, Bordeaux Blend, San Louis Obispo Coast, 2020
Dessert
Afslut aftenen med Kaffe-is med hvid chokoladeganache, karamelfudge & maltcrumble.
Mas Amiel Maury 20 ans, Carignan, Grenache & Macabeo, Languedoc-Roussilon, NV
Obs. Restauranten lukker kl. 23.00, hvor vi takker af for i aften og ønsker alle et Godt Nytår. VI glæder os til en fornøjelig aften!